共用题干 Most of what I really need to know about how to live and what to do and...

作者: tihaiku 日期: 2020-12-24 16:01:45 人气: - 评论: 0
问题 共用题干 Most of what I really need to know about how to live and what to do and how to be,I learned in kindergarten.Wisdom was not at the top of the graduate mountain,but there in the sand pile at nursery school.
These are the things I learned:Share everything. Play fair. Don't hit people.Put things back where you found them.Clean up your own mess.Don't take things that aren't yours.Say you're sorry when you hurt somebody.Wash your hands before you eat.Warm cookies and cold milk are good for you.Live a balanced life.Learn some and think some and draw and paint and sing and dance and play and work everyday some.
Take a nap every afternoon.When you go out into the world,watch for traffic,hold hands and stick together. Be aware of wonder. Remember the little seed in the plastic cup?The roots go down and the plant goes up and nobody really knows how or why,but we are all like that.
Goldfish and hamsters and white mice and even the little seed in the plastic cup一they all die.So do we.
And then remember the book about Dick and Jane and the first word you learned,the biggest word of all: Look.Everything you need to know is in there somewhere,the Golden Rule and love and basic sanitation,ecology and polities and sane living.
Think of what a better world it would be if we all一the whole world一had cookies and milk about 3 o'clock every afternoon and then lay down with our blankets for a nap.Or if we had a basic policy in our nations to always put things back where we found them and cleaned up our own messes.And it is still true,no matter how old you are,when you go out into the world,it is better to hold hands and stick together.
选项 We all will die like golden fish and hamsters and white mice and even the little seed in the plastic cup. A:Right B:Wrong C:Not mentioned
答案 A
解析 第一段最后一句提到,智慧不在研究生院的山巅之上,而在幼儿园的沙堆里。因此选B。
第二段提到,有张有弛的平衡的生活是在幼儿园学到的。因此选B。
第二段提到,热的甜点和凉的牛奶对身体有益。
第三段第二句提到,当大家外出时,注意交通安全,记得手挽手,彼此互相扶持。因此该句正确。
第四段提到,金鱼、仓鼠以及小白鼠甚至是花盆中小小的一粒种子最终都将消亡。我们明白自己同样也不能幸免。
文中没有提到《迪克和珍妮》是美国的书。
无论多大年龄,当你进入社会后,最好和别人手牵手,团结一致,这便是真理。
发表评论
更多 网友评论0 条评论)
暂无评论

Copyright © 2012-2014 记题库 Inc. 保留所有权利。 Powered by Jitiku.com

页面耗时0.0460秒, 内存占用288.67 KB, Cache:redis,访问数据库20次

鲁ICP备17016787号-12