下面的短文有 5 处空白,短文后有 6 个句子,其中 5 个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Rising Tuitio...

作者: tihaiku 人气: - 评论: 0
问题 下面的短文有 5 处空白,短文后有 6 个句子,其中 5 个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Rising Tuition in the U. S. Every Spring, U. S. university administrators gather to discuss the next academic year’s budget. They consider faculty salaries, utility costs for dormitories, new building needs and repairs to old ones. They run the numbers and conclude — it seems, inevitably-that, yet again the cost of tuition must go up. According to the U.S. ’s College Board, the price of attending a four-year private university in the U. S. rose 81 percent between 1993 and 2004. ___________ (1) In 2005 and 2006, the numbers continued to rise. According to university officials, college cost increases are simply the result of balancing university checkbooks. “ Tuition increases at Cedarville University are determined by our rrevenue needs for each year,” said the university’s president, Dr. Bill Brown. “ Student tuition pays for 78 percent of the university’s operating costs. ” Brown’s school is a private university that enrolls about 3,100 undergrads and is consistently recognized by annual college ranking guides like U. S. News and World Report’s and The Princeton Review’s. (2) Tuition at private universities is set by administration officials and then sent for approval to the school’s board of trustees (董事). ____________ (3) This board oversees (监管)all of a states public institutions. John Durham, assistant secretary to the board of trustees at East Carolina University (ECU) , explains that state law says that public institutions must make their services available whenever possible to the people of the state for free. Durham said that North Carolina residents only pay 22 percent of the cost of their education. ____________ (4) State residents attending ECU pay about U. S. $10,000 for tuition, room and board before financial aid. Amid the news about continued increases in college costs, however, there is some good news. Tuition increases have been accompanied by roughly equal increases in financial aid at almost every university. To receive financial aid, U. S. students complete a formal application with the federal government. The federal government then decides whether an applicant is eligible (有资格的 )for grants or loans. ____________ (5) (2)
选项 A The application is then sent to the studenfs university, where the school itself will decide whether free money will be given to the student and how much. B At public universities, however, tuition increases must also be approved by a state education committee, sometimes called the board of governors. C The school currently charges U. S. $23,410 a year for tuition. D Many American people are simply unable to pay the growing cost of food. E That’s more than double the rate of inflation. F The state government covers the rest.
答案 C
解析

猜你喜欢

发表评论
更多 网友评论0 条评论)
暂无评论

Copyright © 2012-2014 记题库 Inc. 保留所有权利。 Powered by Jitiku.com

页面耗时0.0563秒, 内存占用301.98 KB, Cache:redis,访问数据库19次

鲁ICP备17016787号-12